Waarom en Hoe video-mail // Why and How video mail


Translate this Blog Here

Bekijk de video met uitleg over hoe video-mail werkt onderaan de tekst

video-mails-system

Bij de opkomst van internet, nog niet zolang geleden waren de liefhebbers van internet verzot op mooie lange, informatieve teksten

Evenwel er is nog nooit zo’n razendsnelle evolutie geweest als binnen het internet. Bij het ontstaan van Social-Media, zoals Facebook, Twitter, Google en nog anderen, deed zich nog een nieuwe trend voor, social-Media gespecialiseerd in mooie foto’s en tekeningen; denk daarbij maar aan bijvoorbeeld Pinterest en Instagram.

Dan kwam er de trend van mail-lijsten te verzamelen en de mensen te overdonderen met allerlei mail-berichten, tot er zo’n overvloed in de mensen hun mail-box kwam dat vele van die mail-berichten in de prullenbak kwam als spam. Heel veel werk, verzamelen, van mail-adressen, opmaken van berichten en allemaal moeite voor niks omdat er heel veel in de prullenmand kwam als spam.

De nieuwe trend van vandaag is het maken van bewegende tekeningen, zoals ik dat hier op deze site veelvoudig doe en Video’s.

De mensen zijn momenteel zodanig verwend geraakt en er is een zodanig aanbod op het internet, dat als zij iets opzoeken via Bing, Google of andere, dat het echt heel aanlokkelijk en interessant moet zijn of het wordt nog eens niet geopend. Als er geen aanlokkelijke tekeningen of video’s op staan, dan krijgt de site praktisch geen bezoekers, wat nochtans het doel is van elke site.

Daar heeft FutureNet allemaal handig op in gespeeld.

Een nieuw Social-Media, maar met meer mogelijkheden en minder beperkingen dan andere en een combinatie van Internet, Social-Media, e-mail-marketing en nu komt het Video-Mail.

Doordat het een nieuwe trend is, doordat de mensen interesse hebben in video’s……beland een mail-bericht dat op die manier wordt verzonden, Niet in de Spam-Box, integendeel.

Bekijk hier beneden in de video maar eens hoe, snel, eenvoudig en efficiënt het werkt.

Eenmaal de video bekeken, kunt U onder de video een voorbeeld vinden, van hoe een dergelijk mail-bericht bij Uw,Familie, vrienden, klanten of eender wie U wilt bereiken toekomt en U zult wel zelf merken dat zoiets, niet vlug als spam in de prullenbak terecht zal komen

Click on the picture to view the video

imagesfuturenet-video

https://futurenet.club/video-mail/0d2f82bdb2abjsRt-y9j

Vriendelijke Groet

#Theo Herbots

#TheoHerbotsFuturenet

Exquisite

Advertenties

2 gedachten over “Waarom en Hoe video-mail // Why and How video mail

WIJ ZOUDEN HET TEN ZEERSTE WAARDEREN INDIEN U EEN REACTIE ZOU WILLEN GEVEN, OM DEZE SITE STELSELMATIG TE KUNNEN AANPASSEN NAAR UW WENSEN

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: